Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

‘Μαύρο” στον Κουμουτσάκο ζητάει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

‘Μαύρο” στον Κουμουτσάκο ζητάει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Να καταψηφίσουν οι πιστοί τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Κουμουτσάκο, επειδή υπέγραψε, ως ευρωβουλευτής, το Χάρτη κατά των σεξουαλικών διακρίσεων, ζητάει με επιστολή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

”Εμετρήθης, εζυγίσθης απερρίφθης” γράφει στην επιστολή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς, που πνέει μένεα κατά του ”εκλεκτού” της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής.
Ο λόγος της οργής του Μητροπολίτη είναι πως ο Κουμουτσάκος υπέγραψε την ”ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας με το αποτρόπαιο ψήφισμα υπό τον τίτλο: Χάρτης πορείας της Ευρωπαικής Ένωσης κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου”.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της επιστολής.

«Υπέρ του ψηφίσματος μαζί με τον κ. Κουμουτσάκο τάχθηκαν ως ομοϊδεάτες το Ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα, η Αριστερά, οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι και από Ελληνικής πλευράς 6 από τους Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ν. Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Νίκη Τζαβέλα από τους 2 Ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ.

το όλο ψήφισμα στηρίζεται στην ιδεοληψία του λόμπυ των ομοφιλοφύλων και δεν έχει καμμία επιστημονική ή ηθική βάση

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Χριστιανικής Πολιτικής Κίνησης Λέο βαν Ντόεσμπρουγκ δήλωσε ότι το όλο ψήφισμα στηρίζεται στην ιδεοληψία του λόμπυ των ομοφιλοφύλων και δεν έχει καμμία επιστημονική ή ηθική βάση και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ενώσεων Χριστιανικών οικογενειών στην Ευρώπη Ανουάν Ρενάρ τόνισε την αξία της οικογένειας ως θεμελίου για την ψυχική ισορροπία και την φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρώπου και κατεδίκασε την κατασκευή της ιδεολογίας του φύλου που επιδιώκει να υποκαταστήσει την φυσική ανθρώπινη οντολογία και την αναντίρρητη πραγματικότητα. Συμπέρασμα. Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος έχει πλέον με την μεταφυσική των πράξεων ως προσωπική του περιουσία αδιαπτώτως την συμπόρευσή του με την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και τον ευτελισμό και την γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου και της θεοσδότου ανθρωπίνης σεξουαλικότητος.

Ερωτώνται οι ευσεβείς Ορθόδοξοι Έλληνες του λεκανοπεδίου τέτοιον Περιφερειάρχη επιθυμούν. Η απάντησις θα δοθεί στις κάλπες προσεχώς…»

Διαβάστε επίσης:

Πρόωρες εκλογές βλέπει ο Κουβέλης

Ντέρμπι ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Βενιζέλος: Αν δεν σταθεί η κεντροαριστερά, δεν στέκεται η χώρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε