Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μητρόπουλος: Να ενημερωθεί η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την σφοδρότητα των μέτρων του Μνημονίου

Μητρόπουλος: Να ενημερωθεί η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την σφοδρότητα των μέτρων του Μνημονίου

Σκληρούς χαρακτηρισμούς για την συμφωνία στην οποία επιχειρεί να καταλήξει με τους δανειστές χρησιμοποίησε μιλώντας στο MEGA ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος. Ο κ. Μητρόπουλος έκανε λόγο μεταξύ άλλων για το πιο ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα.

«Αυτό που ετοιμάζεται είναι το πιο ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα. Η κυβέρνηση μετά την ήττα της 12ης Ιουλίου δεν έχει σχέδιο εθνικής διαπραγμάτευσης και σχέδιο επανεκκίνησης. Αρα δεν έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε αυτό το διαβολικό δίμηνο θα την εξυπηρετούσε ένα πρόγραμμα γέφυρα», είπε.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι πρέπει να ενημερωθεί η Κ.Ο. γιατί πολλοί από τους βουλευτές δεν έχουν καταλάβει την σφοδρότητα του πακέτου και των μέτρων που θα κληθούν να ψηφίσουν. Ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να εγκαταλείψει την ιδέα του προγράμματος γέφυρα. Δεν προλαβαίνουμε και επιμένω ότι το τρίτο μνημόνιο θα τα αλλάξει όλα και στο εσωτερκό του ΣΥΡΙΖΑ».

Στο ερώτημα αν θα το υπερψηφίσει είπε ότι: «Ποτέ Αριστερά δεν έχει εφαρμόσει ένα ακραίο νεοφιλελευθερο πρόγραμμα αλλά θεωρώ ότι πρέπει να βοηθηθεί η κυβέρνηση. Βλέπουμε αυτό τον εμφύλιο στο εσωτερικό και η στάση μας είναι ανοχή για να μην βρεθεί σε χειρότερη θέση η πατρίδα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε