Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι» σε αντιεξουσιαστές και καταληψίες

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο στις ιδεοληψίες του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ που επιβάλλουν τις απόψεις τους στα θέματα της δημόσιας τάξης.

Με αφορμή τη ληστεία στην τράπεζα στους Αμπελόκηπους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του τονίζει πως η Νέα Δημοκρατία εγκαίρως ανέδειξε, με τρόπο επιτακτικό, την κρισιμότητα του ζητήματος της δημόσιας ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών επισημαίνοντας πως ο ίδιος επανειλημμένα εγκάλεσε τον κ. Τσίπρα, απαιτώντας να αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό ζήτημα με την απαραίτητη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

“Τόσο ο ίδιος, όσο και η κυβέρνησή του, παρέμειναν αμήχανοι και εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικά στον τομέα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας φαίνεται ότι τελικά επιβάλλει τις απόψεις του.

Όσο, όμως, “κλείνουν το μάτι” στους αντιεξουσιαστές και τους καταληψίες, τόσο θα μεγαλώνει η αλυσίδα πράξεων ανομίας, βεβήλωσης και βίας” τονίζει ο κ. Μητσοτάκης δηλώνοντας πως η ελληνική κοινωνία απαιτεί ασφάλεια και προοπτική.

“Κανένα από τα δύο δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αναγεννημένες συνιστώσες του” επισημαίνει στη δήλωσή του ενώ εγγυάται προσωπικά ότι “η πλήρης αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26