Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νεφελούδης: Μόνο 800 άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους από το κλείσιμο των καναλιών [vid]

Νεφελούδης: Μόνο 800 άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους από το κλείσιμο των καναλιών [vid]

Ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμα στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και ότι είναι παραμύθια και τερατώδη ψέματα όσα ακούγονται περί απολύσεων 2.000 – 3.000 εργαζομένων από το κλείσιμο των καναλιών, υποστήριξε ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

«Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το τι θα γίνει με τα κανάλια το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Άρα είναι νωρίς να συζητάμε για το τι θα γίνει με τους εργαζόμενους που πραγματικά υπάρχει ένα θέμα», είπε.

Και συνέχισε: «Ακούστηκαν υπερβολές και χύθηκαν κροκοδείλια δάκρυα. Αφόρητη υποκρισία. Τα νούμερα που ακούγονται είναι εξωφρενικά. Αν ισχύσει όπως είναι το τοπίο σήμερα σε σχέση με τις άδειες που δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις μεταβιβάσεις, θα είναι περίπου έκθετοι περίπου 800 άνθρωποι άρα τα περί 2.000 – 3.000 είναι παραμύθια. Ακούγονται τερατώδη νούμερα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο ακόμα. υπάρχει η διαδικασία και για τα θεματικά κανάλια. Είναι νωρίς για να συζητήσουμε το θέμα της δικής σας εργασίας. Εσείς κάνετε την δουλειά σας και φροντίζουμε να την έχετε και αύριο. Δυστυχώς στον χώρο των ΜΜΕ υπάρχει συστηματική παραπληροφόρηση».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε