Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Οδοστρωτήρας… ο Καμμένος κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Οδοστρωτήρας… ο Καμμένος κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Για έναν… γόνιμο διάλογο έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος που εκτόξευσε ουκ ολίγα… καρφιά προς τη Νέα Δημοκρατία. Όσον αφορά το μεταναστευτικό ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε: “Αν και μέχρι τις 17.30 υπήρχε απόλυτη συμφωνία, με εξαίρεση τη Νέα Δημοκρατία όπου φάινεται πως επικράτησαν οι υποψήφιοι που προέρχονται από την ομάδα Σαμαρά και ΛΑΟΣ, οι υπόλοιποι συμφωνήσαμε”. 

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, εκτός της ΝΔ, υπήρξε συμφωνία όσον αφορά τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της Ελλάδας απέναντι στην ΕΕ, όσον αφορά το προσφυγικό ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα κοινών περιπολιών με την Τουρκία. “Ζητήσαμε την εμπλοκή της Frontex, ως ευρωπαϊκή επιφυλακή”, συμπλήρωσε. 

 

Σχετικά με την Αναθεώρηση του Συντάγματος ο κ. Καμμένος τόνισε πως για πρώτη φορά οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν στις αλλαγές, μεταξύ των οποίων είναι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η αλλαγή του εκλογικού νόμου προς το αναλογικότερο αλλά “διαφώνησε η Νέα Δημοκρατία”, όπως είπε.
“Στο ασφαλιστικό είδαμε πως η συμμαχία Σαμαρά – Βενιζέλο οδήγησε τη διαφοροποίηση των δύο κομμάτων. Προτίμησαν να προστατεύσουν τις πολιτικές που οδήγησαν τα ταμεία σε αδιέξοδο. Παρά τη θέση που τελικά διαμορφώσαμε, ότι ζητάμε μία λύση που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων και τη μη μείωση των συντάξεων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διαφώνησαν” δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και πρότεινε τη διενέργεια εξεταστικής επιτροπής για το PSI.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε