Πολιτική

Οι βερμούδες στο Μαξίμου έκαναν έξαλλο τον Τσίπρα

Δεν περίμενε την εικόνα που αντίκρισε στο Μαξίμου όταν επέστρεψε μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Και δεν ήταν μόνο οι απουσίες και τα... άδεια γραφεία που τον ενόχλησαν.

Εκείνο που τον έκανε έξαλλο ήταν οι… ενδυματολογικές επιλογές κάποιων από τους συνεργάτες στελεχών του πρωθυπουργικού επιτελείου. Στ’ αυτιά του Αλέξη Τσίπρα έφτασε λοιπόν, όπως γράφει το parapolitika.gr, ότι κάποιοι τις προηγούμενες μέρες πήγαιναν μεν στο Μαξίμου αλλά σαν να πήγαιναν σε… παραλία: με βερμούδες και αθλητικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα της περασμένης Τετάρτη έκανε έντονες παρατηρήσεις στους στενούς του συνεργάτες, ώστε ανάλογα περιστατικά να μην επαναληφθούν στο Μαξίμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Γεωργιάδη σε Ακρίτα για τον διευθυντή του Ιπποκράτειου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χειρουργεί κανονικά με το φακελάκι;»
«Το φακελάκι δεν έχει θέση στο ΕΣΥ. Το πολεμάω, το αποστρέφομαι, το σιχαίνομαι. Το φακελάκι σημαίνει ότι αποσπάς χρήματα εκβιαστικά από τον κόσμο για μια υπηρεσία που το ΕΣΥ παρέχει δωρεάν», είπε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 1
Η ώρα της «κρίσης» για τους υδρογονάνθρακες σε Κρήτη και Πελοπόννησο – Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη Chevron
Στο τάιμινγκ αυτό φτάνει αύριο στην Αθήνα ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικών και Επικεφαλής του πανίσχυρου Συμβουλίου Ενεργειακής Κυριαρχίας του Λευκού Οίκου Νταγκ Μπέργκαμ
Eurokinissi 2