Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ομάδα εργασίας αναλαμβάνει την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών

Ομάδα εργασίας αναλαμβάνει την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών

Άμεσα αναμένεται να συσταθεί μια ομάδα εργασίας που θα αναλάβει την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Μετά και την εντολή του Αντώνη Σαμαρά να έχει ολοκληρωθεί η κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, θα συσταθεί μια ομάδα εργασίας των υπουργείων Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη για την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του προγράμματος.

Μετά τις σημερινές δηλώσεις των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια και Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι αίρονται και οι τελευταίες επιφυλάξεις σε ό,τι αφορά το θέμα της αξιοποίησης των δημοτικών αστυνομικών.

Επισήμαναν σχετικά ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα έχουν θέση και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κινητικότητας η οποία θα προχωρήσει τάχιστα, καθώς σημειώνουν, πρόκειται για κενά που είναι επείγον να καλυφθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντολή Σαμαρά: Τελειώστε με την κινητικότητα της δημοτικής αστυνομίας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου

Μηχανοκίνητη πορεία δημοτικών αστυνομικών – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σε βαρύ κλίμα συνεδριάζει η ΚΕΔΕ για διαθεσιμότητα και κινητικότητα – Πρόταση για «λουκέτο» στους δήμους

Δε θάβουν το… τσεκούρι του πολέμου οι εργαζόμενοι στους Δήμους – Αποφασίζουν τη στάση τους για διαθεσιμότητα και κινητικότητα οι δήμαρχοι

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε