Σάββατο, 1 Ιουν.
21oC Αθήνα

Ψυχάρης: Χάσιμο χρόνου η ψήφος εμπιστοσύνης

Ψυχάρης: Χάσιμο χρόνου η ψήφος εμπιστοσύνης

Η απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή δεν προκαλεί αντιδράσεις μόνο στις τάξεις της αντιπολίτευσης αλλά και σε κυβερνητικούς βουλευτές όπως ο Ανδρέας Ψυχάρης που έκανε λόγο για “χάσιμο χρόνου”.

“Μου είναι ακατανόητο το αίτημα της ψήφου εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση. Θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου” δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό. Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Ουδείς από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει τέτοιο θέμα και έχει δηλώσει ότι προτίθεται να ρίξει την κυβέρνηση. Σαφώς και θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά το θεωρώ χάσιμο χρόνου το αίτημα. Άλλωστε σε λίγο θα έρθει στην Βουλή ο προϋπολογισμός και η ψήφισή του είναι μια μορφή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ίσως ο πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος γνωρίζουν κάτι περισσότερο”, τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα σίγουρα ποντάρει το Μαξίμου – Ψήφος εμπιστοσύνης για να κλείσουν τα στόματα

Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε την κυβέρνηση στην ψήφο εμπιστοσύνης – Ποιός το πρότεινε στον Αντώνη Σαμαρά – Τι ορίζει το Σύνταγμα

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις! Η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου

Μυρίζουν… εκλογές! – Παραιτήθηκαν τρεις γενικοί γραμματείς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε