Πέμπτη, 16 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ποιοι βρέθηκαν στο προσωρινό στρατηγείο του Γιώργου Παπανδρέου; (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Σε ένα από τα δυο κτίρια του Ιδρύματος Γιώργου Παπανδρέου επί της οδού Πειραιώς, γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες πριν από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος
– Σήμερα επρόκειτο να κατατεθεί το όνομα στον Άρειο Πάγο, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού ο χρόνος δεν πιέζει τόσο
– Ο λόγος της αυριανής ανακοίνωσης είναι συμβολικός, αφού στις 3 Σεπτέμβρη γεννήθηκε το ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου και έτσι στις 3 Ιανουαρίου θα γεννηθεί το κόμμα του γιού του
– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ “ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ” ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Σε ένα από τα δυο κτίρια του Ιδρύματος Γιώργου Παπανδρέου επί της οδού Πειραιώς, γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες πριν από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Ήδη εντός του κτιρίου βρίσκεται τόσο ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, όσο και ο στενός του συνεργάτης, Γιώργος Ελενόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Πεταλωτής.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις για την αυριανή παρουσίαση του κόμματος.

Σήμερα επρόκειτο να κατατεθεί το όνομα στον Άρειο Πάγο, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού ο χρόνος δεν πιέζει τόσο.

Όπως είναι γνωστό από το υπουργείο Εσωτερικών, στις 9 Ιανουαρίου (δηλ. εννέα ημέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου) λήγει η προθεσμία για τη δήλωση ονόματος, εμβλήματος κόμματος και συνασπισμού περισσότερων συνεργαζόμενων κομμάτων, στον πρόεδρο της Βουλής και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο λόγος της αυριανής ανακοίνωσης είναι συμβολικός, αφού στις 3 Σεπτέμβρη γεννήθηκε το ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου και έτσι στις 3 Ιανουαρίου θα γεννηθεί το κόμμα του γιού του.

Και όλα αυτά παρά τις πιέσεις ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς τον Γ. Παπανδρέου να μην προβεί σε ίδρυση νέου κόμματος που ουσιαστικά θα αποτελέσει διάσπαση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε