Πολιτική

“Πόλεμος” Δραγασάκη – Άδωνι για το θωρακισμένο όχημα του Βενιζέλου!

«Επειδή το "έργο" είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένο, διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα», τονίζει ο Γ. Δραγασάκης μέσω Twitter, απαντώντας σε καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όλα ξεκίνησαν με μια αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού Kontra Channel. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά: “Βρίζανε τον Βενιζέλο για εκείνη τη BMW. Ρε τι άκουσε ο Βενιζέλος. Θυμάστε που είχε ο αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως μία θωρακισμένη BMW; Και τον έβριζε το διαδίκτυο από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί γιατί ο Βενιζέλος έχει θωρακισμένη BMW; Ε, η BMW είναι στον αντιπρόεδρο της νυν κυβερνήσεως“.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ αναφέρει σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter:

Μάλλον 2 χρόνια τώρα δεν μάθατε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο κ. Βενιζέλος δεν έχει σχέση με το “δικό μου”. Ελπίζω, τώρα που το μαθαίνετε, να συμβάλετε κι εσείς στο να μην αναπαράγεται ένα τέτοιο ψέμα. Κι επειδή το “έργο” είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένο, διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα“.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δραγασάκης είχε ήδη απαντήσει στις 11 Μαΐου 2015, μέσω facebook, για τα σχετικά δημοσιεύματα που τότε είχαν δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ότι: «Σε συνέχεια διάφορων άλλων αναληθών δημοσιευμάτων που συστηματικά και σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, σημερινά δημοσιεύματα, όπως τα ακόλουθα, επιμένουν να κινούνται στην οδό της συκοφαντίας. Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται. Το λάθος θα δικαολογούταν, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη. Η “συγγνώμη” από τους εμπνευστές του “ρεπορτάζ” θα απαιτούσε ευθιξία που στην προκειμένη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη».

Δείτε τα tweets του Γιάννη Δραγασάκη

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Οι υπουργοί Θοδωρής Λιβάνιος και Δημήτρης Παπαστεργίου στην παρουσίαση της πλατφόρμας αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 2
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ