Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Σ. Θεοδωράκης: το δικό μας παιχνίδι δεν είναι στημένο

Σ. Θεοδωράκης: το δικό μας παιχνίδι δεν είναι στημένο

Μια ακόμη ανοιχτή συζήτηση με φίλους του Ποταμιού, εθελοντές και δημοσιογράφους είχε στη Λάρισα, αυτή τη φορά, ο Σ. Θεοδωράκης που για ακόμη μια φορά τόνισε πως “Το Ποτάμι δεν έχει λύσεις για όλα τα ζητήματα. Έχει όμως τη μόνη λύση που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Νέα πρόσωπα, που ίσως κάνουν λάθη. Το δικό μας παιχνίδι δεν είναι στημένο. Είναι ανοιχτό στις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας”.

Ο κ. Θεοδωράκης καταφέρθηκε εναντίον όσων έσπευσαν να κατηγορήσουν Το Ποτάμι για έλλειψη θέσεων λέγοντας χαρακτηριστικά πως “το παραμύθι με τις θέσεις τέλειωσε. Έχουμε δώσει το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα. Να παρουσιάσουν και τα άλλα κόμματα τα δικά τους προγράμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστερεί, γιατί ψάχνει τις λέξεις που δεν δυσαρεστούν κανέναν”.

Ανέφερε επίσης πως θα έχει συναντήσεις με ευρωπαϊκά κόμματα για να δει σε ποιο χώρο θα ενταχθεί το Ποτάμι καθώς υπάρχουν διαφορετικές ομάδες με τις οποίες υπάρχουν κοινά σημεία. Όπως αποκάλυψε ο Σ. Θεοδωράκης θα έχει σχετικές συναντήσεις την ερχόμενη εβδομάδα:
“Θα πάω 8 και 9 του μήνα να συναντηθώ με Πράσινους, Σοσιαλιστές και Φιλελεύθερους. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Θα συζητήσουμε και μετά θα αποφασίσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας με φίλους του κόμματος ο κ. Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των παιδιών των μεταναστών για τα οποία νιώθει υπερήφανος, όπως είπε, όταν σηκώνουν την ελληνική σημαία.

Ο κ. Θεοδωράκης καυτηρίασε επίσης τον τρόπο με τον οποίο περνούν στη χώρα μας τα νομοσχέδια λέγοντας ότι δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο να παίρνουν στα χέρια τους οι βουλευτές ένα πολυνομοσχέδιο λίγες μόνο ώρες πριν το ψηφίσουν.

Αναφερόμενος μάλιστα στην υπόθεση Μπαλτάκου ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Κάποιοι μας λένε “πού πάτε; Οι άλλοι είναι κολοσσοί”. Η υπόθεση Μπαλτάκου αποδεικνύει ότι όλοι είμαστε πολύ ικανότεροι από κάποια πολιτικά επιτελεία”.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε