Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βενιζέλος θα κάνει τα πάντα για να διασωθεί από το ναυάγιο του ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βενιζέλος θα κάνει τα πάντα για να διασωθεί από το ναυάγιο του ΠΑΣΟΚ

Προσωπική επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.

«Ο κ. Βενιζέλος διαγκωνίζεται με τον κ. Σαμαρά για το ποιος είναι πιο ένθερμος υποστηρικτής της πολιτικής Μέρκελ, ενώ φαίνεται να μην ενοχλείται από την ύπαρξη παρακρατικών θυλάκων εντός του Μαξίμου και την ανοιχτή επικοινωνία τους με την ΧΑ» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατατρομαγμένος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από την επιταχυνόμενη εξαέρωση του κόμματός του, είναι διατεθειμένος να τα κάνει όλα για να διασωθεί προσωπικά» καταλήγει.

ΚΚΕ: Το ΠΑΣΟΚ ανέχτηκε τον Μπαλτάκο

«Η ανανέωση που υπόσχεται ο κ. Βενιζέλος, είναι η αναπαλαίωση του ίδιου αντιλαϊκού δρόμου που οδήγησε στην κρίση και το λαό στην χρεοκοπία, φτιάχνεται απ’ τα ίδια υλικά και εν πολλοίς από τα ίδια πρόσωπα. Μόνο που αυτός ο δρόμος γίνεται ακόμα πιο αντιλαϊκός και βάρβαρος» τονίζει το ΚΚΕ από την πλευρά του.

Επίσης, επιρρίπτει «μεγάλες ευθύνες» στο ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, «όχι μόνο γιατί ανέχτηκαν πρόσωπα σαν τον κ. Μπαλτάκο σε κυβερνητική θέση, αλλά και γιατί οι κυβερνήσεις, στις οποίες συμμετείχαν και συμμετέχουν, παίρνουν αντιλαϊκά μέτρα και αντιμετωπίζουν με αυταρχισμό τις λαϊκές κινητοποιήσεις».

Το ΚΚΕ, τέλος, επισημαίνει ότι «τα λαϊκά στρώματα που ακολουθούσαν το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει ούτε πίσω να γυρίσουν, ούτε να παγιδευτούν σε ίδιας κοπής κόμματα ή σχήματα μιας χρήσης, που ανήκουν στην ίδια οικογένεια των κομμάτων της ΕΕ. Να συμπορευτούν και να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από τις όποιες επί μέρους επιφυλάξεις τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλος: Είχα προειδοποιήσει για τον Μπαλτάκο! Ακραίο και αδιανόητο αυτό που έκανε – Ο Γιώργος Παπανδρέου δε μου έχει ζητήσει να ρίξω την κυβέρνηση

Το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης Σαμαρά – Μπαλτάκου – Τα “γαλλικά” πριν το video “βόμβα”: «Θα κόψεις την πλάκα ή θα στην κόψω εγώ»

Ανασχηματισμός μετά τις ευρωεκλογές – Πως θα “ρεφάρει” ο Σαμαράς το σκάνδαλο Μπαλτάκου

Πριν και μετά το Μπαλτάκος gate – Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και ανατροπή του πολιτικού σκηνικού – “Ψήλωσε” η Χρυσή Αυγή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε