Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Σκοτωμός” Άδωνι – Βέττα… live! “Θα σε φτιάξω αντιπρόεδρε κουτσομπόλη”! – “Ντροπή σου”! [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Ξέφυγε από… κάθε όριο η συζήτηση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Βέττα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Ατάκες “φωτιά” και το θερμόμετρο “στο κόκκινο”.

Μια φράση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν αρκετή για να προκαλέσει… πόλεμο στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ, με “αντίπαλο” τον Δημήτρη Βέττα, του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε την τοποθέτησή του, επαναλαμβάνοντας όσα είπε χθες από το Ναύπλιο ο αρχηγός του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συγκεκριμένα πως “ή με την Ελλάδα, ή με τον Τσίπρα“. Όλα αυτά μέχρι να μιλήσει για “δύο πράγματα των τελευταίων ημερών που δείχνουν το μέγεθος της χυδαιότητας της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ“, με το πρώτο να είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε το mignatiou.com και δείχνει τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, να διαβάζει την εφημερίδα Τα Νέα, στην πτήση για τις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε τη φωτογραφία

Είπε, λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Το πρώτο είναι αυτή η περίφημη φωτογραφία του κυρίου Καμμένου, με απλωμένα τα ποδάρια του στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και Τα Νέα εν είδει τροπαίου στο χέρι του... Θέλω να υπενθυμίσω στον κύριο Βέττα, ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος υποτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πουλούσε την πρώτη βδομάδα που θα γινόταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός. Κι από εκεί που θα πουλούσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος την πρώτη βδομάδα που θα γινόταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός, τώρα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το παίρνουν συχνότερα από ό, τι το τρόλεϊ για να πάνε Αθήνα – Πατήσια”.

Και εγένετο… πόλεμος! Ο Δημήτρης Βέττας παρενέβη λέγοντας “εσείς είστε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που θέλει να πάρει την κυβέρνηση της χώρας; Αυτά τα λέει η θειά μου στο χωριό. Είναι κουβέντες αντιπροέδρου κόμματος που θέλει να κυβερνήσει; Πρωινό κουτσομπολιό! Εδώ είμαστε σοβαροί άνθρωποι κύριε Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τους κ.κ. Καμμένο και Παππά επειδή πήγαν στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και όχι “με το αεροπλάνο της γραμμής σαν κοινοί θνητοί”.

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έθιξε το δεύτερο θέμα που είχε προαναγγείλει, αναφερόμενος σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για τα εφάπαξ και κάπου εκεί ήρθε ο… δεύτερος γύρος σκληρής αντιπαράθεσης με φωνές και χαρακτηρισμούς.

Όλα αυτά μέχρι να… επανέλθουμε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος. “Εγώ κουτσομπολιό στην κάμερα δεν κάνω“, έλεγε ο Δημήτρης Βέττας, “είχατε τον Καμμένο και τον Παππά να απλώνουν τα ποδάρια τους λες και είναι στο σαλόνι του σπιτιού τους“, απαντούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, “αντιπρόεδρε κουτσομπόλη” επανερχόταν ο κ. Βέττας, “ντροπή σου” ανταπαντούσε ο κ. Γεωργιάδης…

Με λίγα λόγια… χαμός!

Δείτε το “εκρηκτικό” βίντεο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε