Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σοβαρή κατηγορία από το Hot Doc για τον πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη – Τι απαντά ο ίδιος

Σοβαρή κατηγορία από το Hot Doc για τον πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη – Τι απαντά ο ίδιος

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έχει γίνει εξώφυλλο στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη και αφορά στον πρώην βουλευτή της ΝΔ και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη.

Στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού εμφανίζεται ο Νίκος Γεωργιάδης κάτω από τον τίτλο «Παιδεραστία. Συνελήφθη το δεξί χέρι του Μητσοτάκη. Έκανε βίαιο σεξ με ανήλικα αγόρια».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Γεωργιάδη ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση σημειώνει: «Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο».

Ο Κώστας Βαξεβάνης, ανέβασε το εξώφυλλο στο twitter και με άρθρο του επιμένει στις κατηγορίες. «Φανταζόμαστε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει σε μια δίκη και αυτούς που τον εμφανίζουν ως θύτη, καθώς επίσης τα αποδεικτικά στοιχεία και τα βίντεο από το δωμάτιο που πραγματοποιούνταν οι συνευρέσεις, τα οποία τον ενοχοποιούν», γράφει μεταξύ άλλων.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε