Πολιτική

Τα … καλά των εκλογών – Πόσες ημέρες άδειας προβλέπονται

Εκτός από υποχρέωση είναι και δικαίωμα η ψήφος και έτσι προβλέπεται και άδεια

Ευκαιρία για πολλούς να δούνε τον τόπο καταγωγής ή αν προτιμάτε είναι ευκαιρία και για εκδρομή
Έτσι για όσους δουλεύουν πενθήμερο ο νόμος προβλέπει μια ημέρα άδεια εφόσον έχουν να διανύσουν μέχρι τον τόπο που ψηφίζουν από 200 ως και 400 χιλιόμετρα, ενώ για όσους πρέπει να διανύσουν πάνω από 400 χιλιόμετρα μέχρι τον τόπο που ψηφίζουν ο νόμος προβλέπει δύο ημέρες άδειας.
Για τους εργαζόμενους με 6ημερηεργασία ο νόμος προβλέπει μια ημέρα άδεια για εκείνους που πρέπει να διανύσουν από 100 ως και 200 χιλιόμετρα, δύο ημέρες για εκείνους που απέχουν από τον τόπο που ψηφίζουν από 200 ως και 400 χιλιόμετρα και τρεις ημέρες άδειας για εκείνους που θα χρειαστεί να διανύσουν περισσότερα από 400 χιλιόμετρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Κυρανάκη – Κουτσούμπα για το ατύχημα με τον Προαστιακό στην Πάτρα: «Σου δώσαμε και αξία, θα παίξεις στα κανάλια»
Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης, πέντε μέρες πριν, ο δήμαρχος της Πάτρας είχε λάβει μία επιστολή από το σωματείο μηχανοδηγών, που έλεγε ότι σε αρκετά σημεία χρειάζονται παρεμβάσεις του Δήμου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας 6
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Λιακούλη: «Απαράδεκτο το σχόλιο περί "χουντικής" κυβέρνησης» - «Παρακολούθησε το μοντάζ της Ομάδας Αλήθειας»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης αφού πρώτα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη που έκανε λόγο για «χουντική» κυβέρνηση, κάλεσε τον ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει το σχόλιό της
Ευαγγελία Λιακούλη - Μακάριος Λαζαρίδης