Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

Χρόνια πολλά με… «ντου» στο ΠΑΣΟΚ από σχολικούς φύλακες

Χρόνια πολλά με… «ντου» στο ΠΑΣΟΚ από σχολικούς φύλακες
,

Νωρίς νωρίς ανήμερα της 3ης Σεπτεμβρίου, ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, σχολικοί φύλακες αποφάσισαν να πάνε στη Χαριλάου Τρικούπη για να πουν με τον δικό τους τρόπο τα… χρόνια πολλά!

Λίγο πριν από τος 08:00 το πρωί της Τετάρτης, σχεδόν 50 σχολικοί φύλακες έφτασαν στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη και στάθηκαν έξω από την είσοδο, μπλοκάροντάς την.

Θέλησαν να… ευχηθούν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο “χρόνια πολλά” στο ΠΑΣΟΚ που σήμερα γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Είχαν μαζί τους τούρτα και κεράκια. Και τραγούδησαν το happy birthday αλλά με… δικά τους λόγια!

Το ρυθμό του γνωστού τραγουδιού είπαν: “Τους φύλακες άφησες χωρίς δουλειά γιατί σου το είπανε τ’ αφεντικά. Άντε και καλά 40!”.



Οι σχολικοί φύλακες συναντήθηκαν με τον γραμματέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη, ο οποίους τους ενημέρωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, δε θα μπορέσει να τους συναντήσει λόγω του «φορτωμένου» του προγράμματος.

Μετά την εθιμοτυπική συνάντηση, οι σχολικοί φύλακες παρέμειναν για λίγο έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη και στη συνέχεια αποχώρησαν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΣΟΚ: Γενέθλια στα… χαρακώματα – Ο Βενιζέλος “ρίχνει” στον Παπανδρέου τη γιούχα του Ζαππείου

Το “τελείωσαν”! – Το ΠΑΣΟΚ διχασμένο 40 χρόνια μετά – Φ. Πετσάλνικος: Δεν οργάνωσε το περιβάλλον Παπανδρέου τα επεισόδια στο Ζάππειο

Το post στο Facebook που έκανε άνω – κάτω το ΠΑΣΟΚ!

Ο ΓΑΠ είναι εδώ! – ΦΩΤΟ

Π. Ρήγας: αστείος πολιτικός τζιχαντισμός τα συνθήματα κατά Βενιζέλου

Κακός χαμός στο ΠΑΣΟΚ! Το Ζάππειο (ξανά) προκαλεί εμφύλιο

Εκρηκτικό το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ! Αποθέωσαν τους Παπανδρέου και “τρόλαραν” τον Βενιζέλο – Δεν μπορούσε να τελειώσει την ομιλία του από τις αποδοκιμασίες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε