Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

ΥΠΕΣ: Πιθανή η χορήγηση άδειας παραμονής στα θύματα της Μανωλάδας

ΥΠΕΣ: Πιθανή η χορήγηση άδειας παραμονής στα θύματα της Μανωλάδας

Το υπουργείο Εσωτερικών εξετάζει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους στα θύματα της εγκληματικής επίθεσης στη Μανωλάδα.

Σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Χαράλαμπου Αθανασίου: «τα απαράδεκτα γεγονότα στη Μανωλάδα Ηλείας, κατά τα οποία αλλοδαποί εργαζόμενοι υπέστησαν εγκληματική επίθεση, καταδεικνύουν την ανάγκη, αφενός να αντιμετωπιστούν νοοτροπίες ρατσισμού, αφετέρου να καταπολεμηθεί η αδήλωτη εργασία».

Επίσης, ο κ. Αθανασίου καταδικάζει, «με απερίφραστο τρόπο, την εγκληματική αυτή ενέργεια, που εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας και επισημαίνουμε την αναγκαιότητα να σέβονται όλοι το νομικό πλαίσιο της χώρας, με την υποχρέωση καταβολής των δεδουλευμένων στους εργαζομένους και τήρησης των νόμων».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, τονίζει ότι «η Ελλάδα του μέλλοντος χρειάζεται οργανωμένη, νόμιμη μετανάστευση, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δένδιας: Κανένα από τα θύματα στη Μανωλάδα δεν θα απελαθεί

Μανωλάδα: Ένας ναύαρχος ξεσκεπάζει την υποκρισία μας

Ηλεία: Έπιασαν τους τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας – Τους βρήκαν στην Αμαλιάδα!

Μανωλάδα…οπως λέμε…Ρε μας δουλεύετε;

Ηλεία: Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την κτηνωδία της Μανωλάδας – Η πορεία των ερευνών!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε