Πολιτική

Α. Σαμαράς: Μέχρι το 2014 θα υπάρξουν 4.500 θέσεις εργασίας στην Ιονία Οδό

«Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4.500 άτομα θα δουλεύουν στην Ιονία οδό» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του το μεσημέρι στο έργο κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου του Μεσολογγίου, που συνδέει την πόλη με την Ιονία οδό.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας για την Ιονία οδό, τόνισε ότι αυτή σηματοδοτεί τη σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιανατολική Ευρώπη και, όπως πρόσθεσε, σημαίνει ανάπτυξη, ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την Ιόνια οδό ως ένα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο αναδεικνύει ταυτόχρονα και αρχαιολογικούς θησαυρούς, τους οποίους, όπως είπε, τους σεβόμαστε. Μάλιστα, ανέφερε ότι αυτήν τη στιγμή γίνονται ανασκαφές, σε έναν χώρο που ξεπερνάει τα 60.000 στρέμματα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο έργο κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για τα έργα που γίνονται στην Ελλάδα και, όπως σημείωσε, γίνεται μία πραγματική κοσμογονία έργων, πρόσθεσε δε ότι «παρακολουθούμε στενά, κάθε μέρα την πορεία των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας».

«Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τον ανισόπεδο κόμβο στο πλαίσιο της σημερινής του περιοδείας στη Δυτική Ελλάδα. Απόψε στις 19:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του Έσπερου στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντώνης Σαμαράς από Θεσσαλονίκη: 550.000 θέσεις εργασίας μέχρι το 2018 – Κατήγγειλε τον Τσίπρα για υπονομευτή: “Ήθελε να γίνουμε Αργεντινή”

Όλο το παρασκήνιο της δραματικής νύχτας που ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να παραιτηθεί – Αποκαλυπτική ανακοίνωση από τον Α. Κακλαμάνη

Γιούνκερ κατά Τσίπρα: Δεν κάνει για πρωθυπουργός της Ελλάδας – Αν βγει, θα είναι κίνδυνος για τη χώρα

Εκλογές 2014: Η Νέα Δημοκρατία θέλει 6 περιφέρειες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8