Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για «καλάθι του νοικοκυριού»: Μειώσεις τον Φεβρουάριο

Μειώσεις αναμένονται μέσα στον Φεβρουάριο στα προϊόντα για το καλάθι του νοικοκυριού σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως εντός Φεβρουαρίου αναμένονται οι πρώτες νέες μειώσεις στο καλάθι του νοικοκυριού, ενώ υπογράμμισε πως για 14η εβδομάδα διατήρησε σταθερή την αξία του.

«14η εβδομάδα εφαρμογής του “Καλαθιού του Νοικοκυριού” και από τα 833 προϊόντα 65 (7.80%) παρουσίασαν αύξηση, 48 (5.76%) παρουσίασαν μείωση, και 720 (86.43%) παρέμειναν σταθερά!

Σε αξία συνόλου “Καλαθιού” η αξία έμεινε σταθερή. Εντός Φεβρουαρίου αναμένονται οι πρώτες νέες μειώσεις», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 130