Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Του έδιναν συγχαρητήρια, αλλά… έψαχνε την Ευγενία! ( ΒΙΝΤΕΟ)

Γεμάτα είναι τα γραφεία του Άδωνι Γεωργιάδη στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με δεκάδες στελέχη και φίλους του κόμματος να δίνουν το παρών στα εγκαίνια του στρατηγείου του υποψηφίου προέδρου της Νεας Δημοκρατίας.

Στο πλευρό του, ήταν η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, η οποία κάποια στιγμή… χάθηκε μέσα στον κόσμο και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε να την ψάχνει, την ώρα που πολύς κόσμος είχε σπεύσει να του δώσει συγχαρητήρια.

“Με λίγες ακόμα διαπραγματεύσεις, θα μας πάρουν και την Ακρόπολη”, είπε ο κ. Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του.

Χθες, ο κ. Γεωργιάδης παρουσία πολλών υποστηρικτών του εγκαινίασε το προεκλογικό κέντρο του στη Θεσσαλονίκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8