Πολιτική

Άγριο επεισόδιο στην Βουλή! Ζαρούλια σε Αθανασίου: “Είσαι αληταράς!”

- Εφαρμόσθηκε ο κανονισμός της Βουλής και αποφασίσθηκε:
- Η περικοπή της βουλευτικής της αποζημίωσης
- Η Ελένη Ζαρούλια είχε ανάλογο "ξέσπασμα" και χθες όταν μίλησε για χούντα
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κάλλιο αργα παρα ποτέ! Επιτέλους εφαρμόσθηκαν από την Βουλή εναντίον της Χρυσής Αυγής οι αυστηρές κυρώσεις που προβλέπονται από τον κανονισμό. 
Στην φράση “Είσαι αληταράς” που όπως διευκρίνησε ο γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, απήυθυνε η κα Ζαρούλια απέναντι στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αντέδρασε άμεσα εφαρμόζοντας το άρθρο 80 του κανονισμού της Βουλής που προβλέπει περικοπή του 1/4 της μηνιαίας αποζημίωσης σε περίπτωση που βουλευτής δεχθεί μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Ζαρούλια και Κασιδιάρης στην σημερινή τους εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί.
Ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε κουτούς τα μέλη της κυβέρνησης καταγγέλοντας ότι στο ένταλμα για την σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής ήταν λάθος η ημερομηνία.

Είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης: “Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. Για την φράση “Είσαι αληταράς, επιβάλλω στην κα Ζαρούλια την πειθαρχική ποινή περικοπής του 1/4 του μισθού της για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά”.

Η Ολομέλεια έκανε αποδεκτή την πρόταση του αντιπροέδρου, αποφασίζοντας για τη διατύπωση μομφής εναντίον της βουλευτού της ΧΑ για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, κάτι που συνεπάγεται αυτοδικαίως την περικοπή του ενός τετάρτου (1/4) της μηνιαίας αποζημίωσής της (άρθρο 80, παρ. 3 του Κανονισμού).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξύλο και των… γονέων στην τουρκική Βουλή! Στο νοσοκομείο βουλευτής (ΦΩΤΟ)

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον νέο ΕΟΠΥΥ! Οι αντιδράσεις και οι υποσχέσεις

Παραλήρημα Ζαρούλια: Συλλυπητήρια στην δικαιοσύνη που μας άφησε χρόνους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 6
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1