Πολιτική

Αίσθηση από το σκίτσο του Νίκου Φίλη στη νεα σελίδα του υπουργείου Παιδείας

Με ένα δελτίο Τύπου ενημερωθήκαμε ότι μπορούμε να επισκεφθούμε τη νεα ανανεωμένη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας. Ρίχνοντας μια ματιά νομίζει κανείς ότι επισκέπτεται την προσωπική ιστοσελίδα του υπουργού κ. Νίκου Φίλη.

Πάνω αριστερά φιγουράρει ένα σκίτσο του ίδιου του υπουργού, πολύ προσεγμένο είναι η αλήθεια που όμως θα έβαζε κανείς στο δικό του προσωπικό σάιτ.

Όπως και να χει, η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας άρχισε σήμερα και όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, στόχος της είναι η συχνή διάδραση μεταξύ υπουργείου, μαθητών και εκπαιδευτικών.  Όπως αναφέρεται επίσης, η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να προσφέρει «πρόσφορο έδαφος» για την παρουσίαση και την προβολή σχολικών δραστηριοτήτων, καινοτομιών και εκδηλώσεων, αλλά και μία πλατφόρμα εύκολης ενημέρωσης για τα θέματα του υπουργείου (εγκύκλιοι, νόμοι, νομοσχέδια, κλπ.). Γι’ αυτό το λόγο, το υπουργείο αποκτά και σελίδα στο facebook και κανάλι στο youtube, «ώστε να ενισχυθεί η διαδραστική διαδικασία», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. «Σκοπός μας είναι μία σελίδα ζωντανή, δροσερή με εύκολη και ευχάριστη περιήγηση. Ένας φιλικός τόπος συνάντησης όλου του εκπαιδευτικού κόσμου αλλά και των πολιτών», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Όσοι ενδιαφέρεστε να δείτε τη νέα ιστοσελίδα, μπορείτε στη διεύθυνση www.minedu.gov.gr.

Πάντα υπο το άγρυπνο βλέμμα του κ. Νίκου Φίλη….

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1