Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Λυγίζει κουτάλια με τον Γιούρι Γκέλερ! [pic]

Σε μια... χαλαρή στιγμή του ταξιδιού του στο Ισραήλ, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, φωτογραφίζεται με τον παγκοσμίου φήμης mentalist, Γιούρι Γκέλερ.

Στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου έδωσε… συγχαρητήρια για το ότι έκοψε το κάπνισμα και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τον Γιούρι Γκέλερ, κρατώντας ένα λυγισμένο κουτάλι! Ο λόγος για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που συνάντησε τον διάσημο mentalist κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ισραήλ.

Την φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο επικεφαλής του Εθνικού Πρωτοκόλλου του Ισραηλινού ΥΠΕΞ, κ. Meron Reuben.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο πρωθυπουργός να κρατά ένα λυγισμένο κουτάλι, δίπλα με τον Γιούρι Γκέλερ. Μάλιστα ο ισραηλινός αξιωματούχος έγραψε: “Ο Ελληνας Πρωθυπουργός με τον Γιούρι Γκέλερ λυγίζει κουτάλια τις πρώτες πρωινές ώρες στο Τελ Αβίβ“.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Σαφής αποδοκιμασία από τον ΥΠΕΞ, ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «διχαστικές και εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις» που αναπαράγουν ακροδεξιά ρητορική και τις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο
Μακάριος Λαζαρίδης 5
Επιμένει ο Λαζαρίδης για τις ευθύνες Σημίτη στην κρίση των Ιμίων: «Δεν ανακαλώ τίποτα» απαντά στον Ανδρουλάκη
Στην αντεπίθεση ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ «κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναπαράγει και αναμασά την τουρκική προπαγάνδα»
Μακάριος Λαζαρίδης 18
Ο Ανδρουλάκης καλεί Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη να τοποθετηθούν στα όσα είπε ο Λαζαρίδης για τα Ίμια: «Ντροπή, δεν υπάρχει γκριζάρισμα στο Αιγαίο»
Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από βήματος της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης