Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας

Ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε σήμερα κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας:

Ο κ. Τσίπρας έκανε αναφορά στο πλαίσιο συνεργασιών για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Σε πολλούς δήμους υπάρχουν ήδη διεργασίες για την ανάδειξη των κατάλληλων συνδυασμών. Τις παρακολουθούμε και τις ενθαρρύνουμε. Στόχος μας η ανάδειξη ψηφοδελτίων νίκης και πλατιάς προοδευτικής συνεργασίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σε κάθε περίπτωση τα τοπικά χαρακτηριστικά».

Ακολούθως ανακοίνωσε υποψηφιότητες για μεγάλους Δήμους: «Ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη.

Στο Δήμο του Πειραιά, έχουμε τη χαρά να στηρίξουμε έναν δοκιμασμένο αγωνιστή της αριστεράς αλλά και της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και νήσων για πέντε χρόνια, τον Γιώργο το Γαβρίλη.

Στο Δήμο της Πάτρας, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αϊβαλή, σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων.

Στο Δήμο Περιστερίου, έναν -εκ του αποτελέσματος- από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς, τον σημερινό δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στη Λάρισα, έναν εξίσου πετυχημένο δήμαρχο, τον Απόστολο Καλογιάννη.

Στο Αγρίνιο, τον έγκριτο και μάχιμο δικηγόρο, τον Δημήτρη Τραπεζιώτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης