Πολιτική

Άμεση σύγκλιση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητά η ΝΔ

Την άμεση σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζητά η ΝΔ, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δεν έχει κανένα σχέδιο και επισημαίνοντας πως δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό τον οποίο και χαρακτηρίζει «μοιραίο».

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνει πως το προσφυγικό- μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου και πως είναι προφανές ότι δεν υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο άμεσης αντιμετώπισης της κατάστασης.

Επισημαίνει πως η ίδια η κυβέρνηση εδώ και εβδομάδες μιλούσε για επικείμενο κλείσιμο των συνόρων μας κάτι που επιβεβαιώνει, όπως λέει, ότι «το μόνο μέλημά της ήταν να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη και όχι ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης».

Ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει, τέλος, πως η ΝΔ δεν εμπιστεύεται τον «μοιραίο», όπως τον χαρακτηρίζει, πρωθυπουργό για να αντιμετωπίσει τη δραματική αυτήν κατάσταση και του ζητά να συγκαλέσει άμεσα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, όπως οφείλει να κάνει.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Αρβανίτης και Φαραντούρης «αδειάζουν» την Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
Η βουλευτής Επικρατείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό συντάκτη για παραπολιτικό άρθρο του με θέμα τον Σωκράτη Φάμελο
Έλενα Ακρίτα 12
Η Ελλάδα απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Λιβύης και απαντά με χάρτες στη λιβυκή ρηματική διακοίνωση
Για τη μέση γραμμή, τονίζεται ότι αυτή ορίζεται με βάση τις ηπειρωτικές και νησιωτικές ακτές, με την Αθήνα να επαναλαμβάνει ουσιαστικά τη θέση της για το δικαίωμα των νησιών σε ΑΟΖ- υφαλοκρηπίδα
Το υπουργείο Εξωτερικών 62