Πολιτική

Αμυράς: Για τα χρέη Αυγής και Κόκκινου θα μας πείτε τίποτα;

Με μια ημέρα μετά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες και τους "υπερχρεωμένους τηλεοπτικούς σταθμούς της διαφθοράς", ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς «άνοιξε» τον οικονομικό «φάκελο» των οφειλών του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο και ρώτησε ευθέως «εάν οι χθεσινές διακηρύξεις του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη και των αρμόδιων υπουργών ότι το τώρα θα πληρώσουν όλοι τα χρέη τους …» ισχύει και για το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ!

Με μια ημέρα μετά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες και τους “υπερχρεωμένους τηλεοπτικούς σταθμούς της διαφθοράς”, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς «άνοιξε» τον οικονομικό «φάκελο» των οφειλών του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο και ρώτησε ευθέως «εάν οι χθεσινές διακηρύξεις του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη και των αρμόδιων υπουργών ότι το τώρα θα πληρώσουν όλοι τα χρέη τους …» ισχύει και για το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο βουλευτής του Ποταμιού, χαρακτηριστικά μιλώντας στη Βουλή για τις κυρώσεις των ΠΝΠ ανέφερε «θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να απαντήσω σε αυτά που ακούστηκαν και είπε και ο κ. Νίκος Φίλης σχετικά με τις διαπλοκές στα ΜΜΕ… Εάν θέλουμε να ψάξουμε τη διαπλοκή, είναι εδώ στην “Αυγή”, εδώ είναι η διαπλοκή! Και οφείλει ο κ. Φίλης να απαντήσει στη γραπτή κατηγορία της τέως Προέδρου της Βουλής κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε για πακτωλό χρημάτων στο κομματικό έντυπο. Και ότι υπάρχει βρώμικο χρήμα; Σύντροφοι ήσασταν με την κυρία Κωνσταντοπούλου. Κάτι θα ξέρει η κυρία Κωνσταντοπούλου! Και ο κ. Φίλης (ως πρώην διευθυντής της εφημερίδος) να έρθει εδώ και να μας απαντήσει για τον πακτωλό χρημάτων εάν κυκλοφορούσε στα ταμεία της “Αυγής”. Αυτό είναι το ένα κρατούμενο.

Πάμε να όμως να δούμε λοιπόν και κάτι ακόμα, γιατί χθες μιλάγαμε για τα κανάλια. Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει κάποια κανάλια και να ανοίξει κάποια άλλα λέγοντας ότι έχουν οφειλές… ελάτε εδώ να δούμε: Σύμφωνα με το «Left Media», ο τελευταίος ισολογισμός που το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ Στο Κόκκινο, ο τελευταίος ισολογισμός που ανακοίνωσε και δημοσίευσε ήταν το 2013. Ας του ρίξουμε μια ματιά. Ο κύκλος των εργασιών του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 86.587 ευρώ!

Τα αποτελέσματα προ φόρων ήταν ζημιογόνα –«μπήκε μέσα», δηλαδή- κατά 1.013.522 ευρώ! Και έρχομαι και στα χρέη στους ασφαλιστικούς οργανισμούς. Το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πληρώσει εισφορές στο ΙΚΑ, στους εργαζόμενους, στους δημοσιογράφους, στους διοικητικούς, στους τεχνικούς, ποιος ξέρει πόσα χρόνια! Χρωστάει, λοιπόν, στα ασφαλιστικά ταμεία 974.915 ευρώ! Και το υπόλοιπο των ζημιών εις νέον ανέρχεται σε 5.639.076 ευρώ! Αντιλαμβάνεστε, κύριοι συνάδελφοι; Χρωστάει στα ασφαλιστικά ταμεία, στο ΙΚΑ, στο «ΜΙΚΑ», δεν ξέρω εγώ πού! Μπαίνει μέσα, έχει ζημίες 5.500.000 ευρώ και κατά τα άλλα, ο λαλίστατος κ. Φίλης τσιμουδιά!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ακτινογραφία των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Τα φαβορί για τη θέση του γραμματέα
Το μήνυμα που έστειλαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αυτό που επιθυμούν δεν είναι ένα κόμμα περιχαρακωμένο αλλά έναν φορέα ανοικτό στην κοινωνία και στις συνεργασίες με τα άλλα κόμματα στον χώρο της Κεντροαριστεράς
Ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
To ΠΑΣΟΚ βγάζει στη σέντρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και θέλει πολιτική αλλαγή
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επιμένουν ακόμα ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση, δεν θα επιτρέψουν να μετατραπεί αυτή η σοβαρή υπόθεση σε επικοινωνιακή απόπειρα συμψηφισμού ευθυνών
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 2
Μαρινάκης για Τσίπρα: Να κάνει όσο rebranding επιθυμεί, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει – Τασούλας: Άτυπο όργανο το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
«Έχουμε πολλές "πληγές" ακόμα να κλείσουμε, αλλά δεν θα γυρίσουμε πίσω στις πιο μαύρες ημέρες, "ξεπλένοντας" πολιτικά τους μοιραίους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, με πρώτο μεταξύ αυτών τον κ. Τσίπρα»
Παύλος Μαρινάκης 53
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 30