Πολιτική

“Αν δεν έχουμε κυβέρνηση δεν θα έχουμε και τρόφιμα!”

«Στο τέλος του 2012 η Ελλάδα δε θα μπορεί να ζεί πλέον με ψευδαισθήσεις», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και είπε ότι αν δεν υπάρχει σταθερή κυβέρνηση θα δούμε χειρότερα στο θέμα των ελλείψεων.

«Αν δεν υπάρξει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου και πολιτική αναδίπλωση των κομμάτων, τον ερχόμενο Οκτώβριο το πρόβλημα θα γενικευθεί όχι μόνο στα φάρμακα αλλά και στα τρόφιμα», δήλωσε στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Υγείας.

Ο κ. Λοβέρδος άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των φαρμάκων, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι αντί να κάνει διακομματική πολιτική, επέλεξε να βάλει στο θέμα στην προεκλογική εκστρατεία.

Επέμεινε ότι το θέμα με τα φάρμακα δεν μπορεί να λυθεί από μία υπηρεσιακή κυβέρνηση, γι΄αυτό όπως είπε, ζήτησε τη στήριξη του κ. Κίττα, και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το θέμα θα έχει διαγραφεί αύριο από την επικαιρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο τούνελ για άρση του εμπάργκο στα νοσοκομεία από…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Ανδρουλάκη – Δούκα: Ποιες οι εισηγήσεις προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Στελέχη που βρίσκονται κοντά στο προεδρικό περιβάλλον  ανέφεραν, πάντως, ότι με όσα λέει ο Χάρης Δούκας υπονομεύει  τις προσπάθειες συσπείρωσης που γίνονται από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας 1
Γιώργος Γεραπετρίτης: «Το Κυπριακό είναι στην κορυφή της ατζέντας του ΓΓ του ΟΗΕ – Στόχος μας η επανένωση της Μεγαλονήσου»
Ο υπουργός Εξωτερικών σχολίασε και την τοποθέτηση Προσωπικής Απεσταλμένης που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ζήτημα - «Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι σήμερα αναγκαίο στον κόσμο»
Γιώργος Γεραπετρίτης 1
Η Ελλάδα ετοιμάζει τη δική της απάντηση στον ΟΗΕ μετά τη Ρηματική Διακοίνωση και τον χάρτη – πρόκληση της Λιβύης
Ο νέος προκλητικός χάρτης που κατέθεσε στον ΟΗΕ η κυβέρνηση της Τρίπολης με τον οποίο οριοθετεί με συντεταγμένες την υφαλοκρηπίδα της Λιβύης έως τις ακτές της Κρήτης ουσιαστικά «φωτογραφίζει» ως… «εντολέα» την Τουρκία
Ο χάρτης που κατέθεσε η Λιβύη στον ΟΗΕ 3
Άγριος καυγάς Κυρανάκη – Κουτσούμπα για το ατύχημα με τον Προαστιακό στην Πάτρα: «Σου δώσαμε και αξία, θα παίξεις στα κανάλια»
Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης, πέντε μέρες πριν, ο δήμαρχος της Πάτρας είχε λάβει μία επιστολή από το σωματείο μηχανοδηγών, που έλεγε ότι σε αρκετά σημεία χρειάζονται παρεμβάσεις του Δήμου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας 9