Πολιτική

“Αν βγεί στο φώς η αλήθεια τότε ο Παπουτσής πρέπει να παραιτηθεί”

Την καταγγελία ότι το τελευταίο διήμερο υπήρξε οργανωμένο πολιτικά και μελετημένο επιχειρησιακά σχέδιο της κυβέρνησης με στόχο, από τη μία να φοβηθεί ο λαός ενόψει της πέμπτης δόσης του δανείου και παράλληλα να παραιτηθούν οι εργαζόμενοι από τους αγώνες, έκανε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η κα Παπαρήγα αναφέρθηκε αποκλειστικά στο κλίμα που επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας το τελευταίο διήμερο, κατά τη διάρκεια της 48ωρης απεργίας και των συγκεντρώσεων στην πλατεία Συντάγματος.

Eξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής θα αποκαλύψει την αλήθεια, τονίζοντας ότι >.

Επίσης η κα Παπαρήγα κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι αξιοποίησε το πολυφωνικό και θολό κίνημα των αγανακτισμένων και το χρησιμοποίησε σε αντιπαράθεση με το λαϊκό κίνημα.Το δεύτερο σχέδιο, είπε η καΠαπαρήγα, ήταν ότι σε μιά πανελλαδική απεργία θα δημιουργούσαν σκηνικό όπου> θα συγκρούονταν με το ΠΑΜΕ ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην αστυνομία να μπεί στην πλατεία Συντάγματος και να περάσειι η καταστολή ως αναγκαστική επιλογή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 4
Τα «αγκάθια» της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν: Το πρόγραμμα «SAFE», η ηλεκτρική διασύνδεση με την Κύπρο και η Λιβύη
Σημειώνεται πως πριν από το ραντεβού με τον Ερντογάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη
O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Γιώργος Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα την επιθετικότητά της
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας καταδίκασε έντονα την παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά μαχητικά, τονίζοντας ότι «η τρίτη φορά είναι μοτίβο» και όχι σύμπτωση
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ 2