Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μιχαλοπούλου «Όταν κοιτάς από ψηλά» για τον Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ Καραλή.
Στην παρουσίαση του βιβλίου «Εμμανουήλ Καραλής: Όταν κοιτάς από ψηλά», η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (06.05.2025) στο Κολλέγιο Αθηνών, έδωσαν το «παρών» πολλοί αθλητές και προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, ανάμεσά τους ο Νίκος Ανδρουλάκης αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε για τον σπουδαίο αθλητή: «Εύχομαι στον Μανόλο το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο, να είναι πάντα υγιής, να έχει πολλές επιτυχίες και να κάνει περήφανο τον ελληνικό λαό.
Ο ίδιος είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το τι μπορεί να πετύχει κάποιος, που παρά τα εμπόδια βάζει στόχους και εργάζεται με συνέπεια για αυτούς.
Και πάλι τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για ό,τι έχει πετύχει για τη χώρα μας».