Πολιτική

“Αντάρτικο” στο ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικό;

“Τίποτε δεν θα γίνει΄” λένε με νόημα κορυφαίοι Κυβερνητικοί παράγοντες, ωστόσο για να εκτονωθεί η κατάσταση δεν αποκλείεται να συγκληθεί ακόμη και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό τον Πρωθυπουργό μέσα στην εβδομάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτό καθώς τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αναμένεται να προκαλούν διαρκώς ονομαστικές ψηφοφορίες ώστε να δοκιμάσουν την Κυβερνητική συνοχή.

“Η κυβέρνηση δοκιμάζεται κάθε μέρα ωστόσο δεν μας φοβίζει τίποτε δεν υπάρχει θέμα διάστασης κυβέρνησης – μελών Κ.Ο.”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε οτι οι βουλευτές εκφράζουν την αγωνία τους παράλληλα όμως συναισθάνονται και την αναγκαιότητα των ρυθμίσεων.

“Δεν έχουμε μιλήσει για κομματική πειθαρχία και για το αν υπάρξουν διαρροές, θέμα πρόωρων εκλογών δεν υπάρχει”, κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο Ανδρέας Λοβέρδος δέχθηκε σκληρή κριτική από τους Βουλευτές Κουρουπλή-Κουκουλόπουλο-Τζελέπη-Τιμοσίδη-Γιαννακά και άλλους παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι να υπάρξουν βελτιώσεις ποπυ αφορούν στις ασθενέστερες ομάδες.

Πολλοί βουλευτές ωστόσο τονίζουν ότι το νομοσχέδιο σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος, ωστόσο η Κυβέρνηση δεν μοιάζει να ανησυχεί για διαρροές.
Το μήνυμα από το Μαξίμου είναι σαφές προς αυτή την κατεύθυνση “η ψήφιση του νομοσχεδίου είναι μια κορυφαία κυβερνητική επιλογή” κάτι που σημαίνει ότι πιθανή μη ψήφιση θα σημάνει και πολιτικές εξελίξεις.
Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα ότι κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης είναι “ασυνήθιστα καθησυχαστικά” ως προς αυτό διαβεβαιώνοντας ότι τελικά δεν θα υπάρξουν διαρροές.

Διαβάστε επίσης:
Πως θα εξαγωράσετε 7 πλασματικά χρόνια- ακριβή η αναγώριση σπουδών-στρατού-αδειών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 7
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 48
ΝΔ: Μαρινάκης, Παπαστεργίου, Ρωμανός ανάμεσα στα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων – «Μπαράζ» περιοδειών από γαλάζια στελέχη
«Πρόκειται για ένα μαραθώνιο δρόμο μέχρι τις εκλογές του 2027» δηλώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι σε αυτόν τον αγώνα θα μετέχει συντεταγμένα όλη η ΝΔ
Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τη λειτουργία του gov.gr 11
Crash test για Τσίπρα, Καρυστιανού και Ανδρουλάκη: ΕΛΑΣ, Ελπίδα και ΠΑΣΟΚ διεκδικούν τη 2η θέση – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Στη «μεγάλη εικόνα» καταγράφεται μια σταθερή πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το νέο τρίγωνο της αντιπολίτευσης αναζητά ακόμη σαφές πολιτικό αφήγημα
Οι Αλέξης Τσίπρας, Μαρία Καρυστιανού και Νίκος Ανδρουλάκης 115
Μετωπική Καρυστιανού κατά ΔΣΑ για την αναβολή της εκδήλωσης: «Φίμωση του διαλόγου με παλαιοκομματικά κριτήρια»
Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επισημαίνει ότι η εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη αναβάλλεται, αλλά δεν ακυρώνεται
Μαρία Καρυστιανού