Πολιτική

“Αντίο” στο Μαξίμου από τον Στηβ Βρανάκης

Το τέλος μιας σχέσης που κράτησε έναν χρόνο ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (01.12.2020) το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Στηβ Βρανάκης αποχωρεί από τη θέση που κατείχε έως σήμερα ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Ο Στηβ Βρανάκης ήταν επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer – CCO) της κυβέρνησης αλλά η θητεία του, διάρκειας ενός έτους, ολοκληρώθηκε. 

“Ο Στηβ Βρανάκης και η ομάδα του στο Enterprise Greece, ένα επιτυχημένο μείγμα νέων επαγγελματιών και έμπειρων ειδικών, παρέδωσαν με επιτυχία τη στρατηγική, το επικοινωνιακό αφήγημα, το branding και τον πλήρη οδηγό εφαρμογής μαζί με τα βασικά εργαλεία για την επανατοποθέτηση της εικόνας της χώρας (Repositioning Greece) που θα παρουσιαστεί αργότερα το 2021 λόγω της συγκυρίας με την πανδημία του COVID-19”, αναφέρει η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

vranakis

Αλλά αφού η αποστολή… εξετελέσθη, ο Στηβ Βρανάκης αποδεσμεύεται από σήμερα και επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα, τον οποίο είχε αφήσει για να γίνει σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού.  Ωστόσο, σε εθελοντική βάση και αμισθί θα συνεχίσει να κατέχει τον τίτλο του CCO για την Ελλάδα και θα συμβουλεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε θέματα που σχετίζονται με το δημιουργικό, το σχεδιασμό, το branding, την καινοτομία, την τεχνολογία και την αειφορία.

Η ελληνική κυβέρνηση ευχαρίστησε τον Στηβ Βρανάκης “για την εξαιρετικά πολύτιμη προσφορά του, ο οποίος αφήνοντας την υψηλόβαθμη θέση του στην Google ως Executive Creative Director και επικεφαλής του Google Creative Lab, υπηρέτησε την πατρίδα μας τόσο ως επικεφαλής του Repositioning Greece όσο και με την ενεργό συμμετοχή του σε άλλα σημαντικά έργα, όπως μεταξύ άλλων το GreeceFromHome και Greek Summer του Υπουργείου Τουρισμού, το Andros Sandbox του Υπουργείου Ενέργειας & Περιβάλλοντος, το Work from Crete και Work from Greece για την προσέλκυση «Ψηφιακών Νομάδων» στην Ελλάδα και το Grentry, αλλά και το προωθητικό βίντεο για τον ιστότοπο gov.gr”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνυπογράφει τη δήλωση ευρωπαίων ηγετών για τη Μέση Ανατολή: Στόχος η διαπραγμάτευση ενός διαρκούς τερματισμού του πολέμου
Με κοινή δήλωσή τους για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την οποία συνυπογράφει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ευρωπαίοι ηγέτες...
Μητσοτάκης
«Πόλεμος» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με φόντο τις δηλώσεις της Σώτης Τριανταφύλλου: «Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κάνει μαθήματα περί θεσμικών ορίων»
Το σχόλιο της συγγραφέως για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε ως πυροκροτητής στη νέα αντιπαράθεση για ζητήματα κράτους δικαίου και θεσμικής εκτροπής
Μαρινάκης, Τριανταφύλλου, Ανδρουλάκης
12
ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: «Εφόσον έχει ικανοποιήσει ρουσφέτια βουλευτών αναμένουμε την παρέμβαση εισαγγελέα»
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η  Δικαιοσύνη πρέπει να καλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει όλα τα στοιχεία των παράνομων ενεργειών και να εξηγήσει και τη δική του εμπλοκή σε αυτά
Ο Άδωνις Γεωργιάδης