Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Ανυποχώρητος ο Σαρίδης: “Δεν ζητάω συγγνώμη, ούτε αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων”

Ανένδοτος να ζητήσει συγγνώμη εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης για το πρόβλημα που του καταλογίζεται ότι δημιούργησε στους κόλπους του κόμματος με την παραίτησή του από την θέση του γραμματέας της ΚΟ της ΕΚ εξαιτίας της συμπεριφοράς του συναδέλφου του, Δημήτρη Καβαδέλλα.

Η στάση αυτή του Γιάννη Σαρίδη επιτείνει το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ενώ εκτιμάται ότι έρχεται πιο κοντά η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή.

Ο κ. Γιάννης Σαρίδης εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της ΚΟ είπε ότι “το θέμα της διαγραφής μου είναι θέμα που αφορά τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη” και ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται ο ίδιος να παραιτηθεί και να παραδώσει στο κόμμα την έδρα του.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε για «αδιέξοδο» και πως θα συνεδριάσει με τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, προκειμένου να αποφασίσουν για την διαγραφή του βουλευτή.
Ο πρόεδρος της ΕΚ, Βασίλης Λεβέντης, πάντως, φέρεται να έχει και νέο «πονοκέφαλο», καθώς και ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εξέφρασε αγωνία για την πορεία του κόμματος εν όψει εκλογών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: «Εφόσον έχει ικανοποιήσει ρουσφέτια βουλευτών αναμένουμε την παρέμβαση εισαγγελέα»
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η  Δικαιοσύνη πρέπει να καλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει όλα τα στοιχεία των παράνομων ενεργειών και να εξηγήσει και τη δική του εμπλοκή σε αυτά
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Κυριάκος Μητσοτάκης σε Φον ντερ Λάιεν για το μπλόκο εφήβων στα social media: Να δημιουργηθεί ευρωπαϊκό πλαίσιο για τον ψηφιακό εθισμό νέων
«Ωστόσο, η εθνική δράση από μόνη της δεν αρκεί. Η εθνική μας πρωτοβουλία μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για αυτή τη ευρύτερη ευρωπαϊκή λύση»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Απαγόρευση πρόσβασης στα social media για ανήλικους κάτω των 15 ετών από 1.1.27 ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok και... 6-7
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας 6 - 7 και κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια που έχει γίνει εμμονή τα τελευταία χρόνια για πολλά παιδιά - Επιστολή στην Φον ντερ Λάιεν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 124