Πολιτική

Αποκαλύψεις από τους διαλόγους της Ξουλίδου στο Facebook – ΦΩΤΟ

Να δώσει επίσημα η Βουλή στοιχεία για τις ημέρες που ο Γιώργος Σούκουρης επισκέφτηκε τη Βουλή αλλά και για τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία του εξασφάλισαν την άδεια εισόδου για να συναντηθεί μαζί τους, ζητά η Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., που προκάλεσε πολιτικό σάλο με τις καταγγελίες της ότι δέχτηκε προσέγγιση από τον κ. Σουκούρη για χρηματισμό προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, επανέλαβε το αίτημα της στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κοινοβουλίου, όπου εκλήθη σε ακρόαση ,και σύμφωνα με όσα είπε, η προφορική, μέχρι στιγμής, απάντηση του Γενικού Γραμματέα της Βουλής Θανάση Παπαιωάννου ήταν ότι υπάρχει κώλυμα να της δοθούν λόγω προσωπικών δεδομένων και ότι θα πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παραγγελία.

Κατόπιν αυτού η κ. Ξουλίδου ανακοίνωσε πως θα καταθέσει το αίτημα και στη Δικαιοσύνη.

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κ. Σουκούρη, επιμένοντας στις καταγγελίες της ότι ο εν λόγω κύριος υποστήριξε πως ο Παναγιώτης Μελάς «τα πήρε» για να στηρίξει την κυβερνητική πρόταση για την προεδρική εκλογή και διέψευσε τον σημερινό ισχυρισμό του κ. Σουκούρη ότι η δήλωση του συνοδευόταν από ερωτηματικό και δεν ήταν κατηγορηματική.

Σημειωτέον πάντως πως στην αλληλογραφία που κατέθεσε ο η κ. Ξουλίδου και σας παρουσιάζουμε σήμερα, ο ισχυρισμός του κ. Σουκούρη καταρρίπτεται.






Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10