Πολιτική

Αστυνομικοί προς Τσίπρα: θέλουμε τη στήριξή σας

Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε το πρωί την πόρτα της ΓΑΔΑ για να ενημερωθεί. Η επίσκεψη ξεκίνησε με τη συνάντηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αττικάρχη και ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ

ενώ στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων. Κατά την ξενάγηση μάλιστα , ένας αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα του είπε: “Θέλουμε την στήριξή σας”.

Ο κ. Τσίπρας απάντησε πως “’ολοι θα πρέπει να σας βοηθήσουμε. Ξέρουμε το δύσκολο έργο που επιτελείτε, είναι δύσκολα τα πράγματα”.
Παίρνοντας και πάλι τον λόγο ο αστυνομικός είπε στον κ. Τσίπρα:
“Είναι όντως πολύ δύσκολα τα πράγματα, περιμένουμε από εσάς τους νέους ανθρώπους να μας στηρίξετε”. Ανάλογος ήταν και ο διάλογος του κ. Τσίπρα με έναν από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Με ενδιαφέρον άκουσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και το λόγο για τον οποίο δεν έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία το περιβόητο C4I λόγω της εμπλοκής της Siemens ως παρόχου, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την Οικονομική Αστυνομία και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 56
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11