Πολιτική

Αυστριακός ΥΠΟΙΚ: Σχεδόν αναπόφευκτο το Grexit!

Ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Χανς Γεργκ Σέλινγκ, δήλωσε ότι μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ «μοιάζει πλέον σχεδόν αναπόφευκτη» και ότι αυτό θα είναι εφικτό μόνο αν πρώτα η Αθήνα ζητήσει να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι άλλες χώρες συμφωνήσουν με το αίτημά της.

«Οι επιπτώσεις για τις άλλες χώρες της ευρωζώνης δεν θα είναι σε καμία περίπτωση τόσο σοβαρές όσο για την Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι μια χώρα δεν μπορεί υπό καμία συνθήκη να εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις χώρες της ευρωζώνης», δήλωσε ο Σέλινγκ σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: «Κύριε Ανδρουλάκη αρκούν στοιχειώδεις γνώσεις της ελληνικής γλώσσας – Σας εκθέτουν οι συνεργάτες σας»
Να ανασκευάσει και να αποσύρει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
20