Πολιτική

Αυτό είναι το γούρι του Άδωνι για τις εκλογές στη ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε μέσω του Twitter την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και λίγο αργότερα... αποκάλυψε στην προσωπική του σελίδα το πρόσωπο που έχει για γούρι.

Πρόκειται για τη Βάσω Φιλιππάτου, η οποία -όπως ο ίδιος αναφέρει- τον υποδέχθηκε στο κόμμα το 2012. “Το 2012 με υπεδέχθη στη ΝΔ η φίλη Βάσω Φιλιππάτου. Ήταν γουρλού και είναι η πρώτη μου υπογραφή σήμερα. Σ´ευχαριστώ…”, έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το tweet με μια φωτογραφία που είναι μαζί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11