Πολιτική

Debate πολιτικών αρχηγών: Η… ΕΡΤ έβγαλε πρωθυπουργό

"Πλήρης επιβεβαίωση της υπέροχης του. Σήμερα η ΕΡΤ έβγαλε νέο πρωθυπουργό", ήταν το πρώτο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015.

Πηγές της Συγγρού σχολίασαν στο Newsit.gr ότι “ο κ. Μειμαράκης επιβεβαίωσε πλήρως την υπέροχη του έναντι του Αλέξη Τσίπρα και αυτό ήταν το ζητούμενο”.

“Σήμερα η ΕΡΤ έβγαλε νέο πρωθυπουργό. Στάθηκε όχι απλώς στο ύψος των περιστάσεων αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες και των φίλων της νέας δημοκρατίας”, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές.

“Ήταν σοβαρός, τεκμηριωμένος αλλά είχε και χιούμορ. Ένας νέος σύγχρονος αρχηγός που είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας”, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές στο Newsit.gr, καταδεικνύοντας το πανηγυρικό κλίμα στη νέα δημοκρατία στην οποία μιλούν για ξεκάθαρη νίκη του Βαγγέλη Mειμαρ;aκη στην “κόντρα” με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης