Πολιτική

Δεν έχει παραλάβει έκθεση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα σύμφωνα τα οποία στα χέρια του Τάκη Θεοδωρικάκου βρίσκεται έκθεση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. «Ο υπουργός έχει ζητήσει να ενταθούν οι έρευνες» σημειώνεται.

«Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδεται κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει παραλάβει έκθεση με στοιχεία από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο υπουργός έχει ζητήσει να ενταθούν οι έρευνες από τις αστυνομικές υπηρεσίες για να βρεθούν οι ένοχοι, όπως ισχύει και σε κάθε ανοιχτή εγκληματική υπόθεση», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16