Πολιτική

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης χθες βράδυ στη Βουκουρεστίου…

Βράδυ Σαββάτου και στη Βουκουρεστίου… «κόβει» βόλτες ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Που το περίεργο, θα σκεφτεί κανείς. Σε αυτό δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο. Το περίεργο είναι αυτό που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Λάτρης των social media ο δήμαρχος Αθηναίων, συνηθίζει να ανεβάζει στιγμές γεμάτες… Αθήνα στο Facebook.

Click4more: Χριστούγεννα: Το εντυπωσιακό 3D projection mapping στη Βουλή – Όλες οι προβολές

Ειδικά της φετινής χριστουγεννιάτικης Αθήνα, που με κάθε ευκαιρία ο Κώστας Μπακογιάννης λέει πόσο λαμπερή και γιορτινή είναι.

Για την απολαύσει ακόμη περισσότερο, ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στο κέντρο και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου. Το κλίμα γιορτινό και όταν ένα ζευγάρι θέλησε να βγάλει φωτογραφία μπροστά σε ένα από τα στολισμένα σημεία της Αθήνας, ο δήμαρχος δεν δίστασε να γίνει… φωτογράφος.

Πήρε το κινητό, φωτογράφισε το χαμογελαστό ζευγάρι και ανέβασε το ενσταντανέ στο Facebook. Και έστειλε μήνυμα προς κάθε… ενδιαφερόμενο: «Όποιος θέλει να φωτογραφηθεί στη στολισμένη Αθήνα, εδώ είμαι εγώ!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8