Πολιτική

Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση Τσίπρα σε Καραμανλή!

"Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίρα προς τον Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας", ξεκαθαρίζουν άνθρωποι που κινούνται στο στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.

Άλλωστε και η σημερινή τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη έξω απο το γραφείο του Κώστα Καραμανλή οτι “ειναι πάγια η θέση του Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας και τη γνωρίζουμε όλοι” δείχνει οτι δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η στάση του Κώστα Καραμανλή στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακόμη, στενοί συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού βλέπουν οτι το πρωθυπουργικό περιβάλλον προσπαθεί να διατηρεί το όνομα του Κώστα Καραμανλη στον αφρό προκειμένου να μην καεί η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου καθώς οι πληροφοριες αναφέρουν οτι ο Έλληνας Επίτροπος έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5