Πολιτική

ΔΕΘ 2022 – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κύριε Ερντογάν νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα» είπε στην ομιλία του

Από την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Βελλίδειο, για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ 2022), το βράδυ του Σαββάτου (10.09.2022) δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το “κεφάλαιο” Τουρκία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας μάλιστα στο… “Μητσοτάκης γιοκ”, που είχε πει ο πρόεδρος της Τουρκίας, μετά την ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο.

“Ας σταματήσουν οι γείτονες τα ανιστόρητα πυροτεχνήματα. Στις απειλές της Τουρκίας απαντάμε με το “ΟΧΙ” κ. Ερντογάν. Και για να μιλήσω στη γλώσσα σας… νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα”, είπε δεχόμενος το χειροκρότημα των παρευρισκομένων που σηκώθηκαν όρθιοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος