Πολιτική

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις Βίζερ – “Η σπέκουλα των fake news δεν έχει τελειωμό”

Για "fake news" κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο θέμα των δηλώσεων του Τόμας Βίζερ. Ο απερχόμενος πρόεδρος του EuroWorking Group φέρεται να δήλωσε πως "καμία ελληνική κυβέρνηση δεν αγκάλιασε τα μνημόνια εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ".

Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεων, και πως ο Βίζερ δεν είπε αυτό, αλλά ότι η κατάσταση βελτιώθηκε σαφώς τον τελευταίο λόγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η σπέκουλα και τα fake news εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίο κρούσμα η διαστρέβλωση των δηλώσεων του απερχόμενου προέδρου του Euro Working Group Τόμας Βίζερ, ο οποίος μιλώντας για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, σημείωσε πως “η κατάσταση βελτιώθηκε σαφώς τον τελευταίο χρόνο”.

Συμπληρώνει δε, πως οι ιστοσελίδες “iefimerida” και “protothema” ισχυρίστηκαν πως ο Τόμας Βίζερ δήλωσε ότι «καμία ελληνική κυβέρνηση δεν αγκάλιασε τα μνημόνια εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ!. Η εμπάθεια ορισμένων εναντίον της κυβέρνησης τους οδηγεί σε αθλιότητες, οι οποίες εν τέλει πλήττουν την ίδια τη δημοσιογραφία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 1
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης