Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Δηλητήριο» Μαξίμου για Σπυράκη! Νέα ερωτήματα για την υπόθεση Ζάεφ

«Δηλητήριο» Μαξίμου για Σπυράκη! Νέα ερωτήματα για την υπόθεση Ζάεφ
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Το Μαξίμου… επιμένει στην υπόθεση Σπυράκη – Ζάεφ και με νέο “χτύπημα” παραθέτει μια σειρά ερωτημάτων προς τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Στα ερωτήματα που έθεσε προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, μετά την αποκάλυψη γερμανικής εφημερίδας για τη συνάντηση της Μαρίας Σπυράκη με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, επανέρχεται, με σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Τα… ερωτήματα του Μαξίμου για την Μαρία Σπυράκη

«Με την ελπίδα, στις 24 ώρες που πέρασαν, η κα Σπυράκη να μην συνάντησε, ξανά, τυχαία, για καφέ τον κ. Ζάεφ, περιμένουμε, ακόμα, απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη:

Πόσες φορές συνάντησε κρυφά η κα Σπυράκη, ως ειδική απεσταλμένη του, τον κ. Ζάεφ;

Ισχύει ότι του μετέφερε το μήνυμα πως η ΝΔ θα συναινέσει σε συμφωνία για το ονοματολογικό, αρκεί να συμφωνήσει και ο κ. Καμμένος, όπως προκύπτει από τα λόγια του κ. Ζάεφ στα πρακτικά του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών της γείτονος;

Και το βασικότερο: Ποιος ακριβώς ήταν ο σκοπός των μυστικών συναντήσεων, ακόμα και πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο κυβερνήσεων; Τι μήνυμα μετέφερε η κα Σπυράκη εξ ονόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη;» αναφέρει, στο σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σπυράκη

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις