Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Σε κοινωφελή ιδρύματα οι αποζημιώσεις των βουλευτών

Σε κοινωφελή ιδρύματα κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ τις αποζημιώσεις τους, που έλαβαν τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν στον Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία-ΣΟΨΥ Πάτρας, στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» και το Άσυλο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων «ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ» Πάτρας.

Η σχετική απόφαση λήφθηκε από την ΚΟ και τα χρήματα, κατατέθηκαν σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, στο όνομα των κοινωφελών δομών.

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, παραχωρούν κάθε μήνα τα χρήματα που προέρχονται από τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των Επιτροπών της Βουλής, υπέρ κοινωφελών οργανισμών και ιδρυμάτων. Η επιλογή γίνεται με κλήρωση, μεταξύ των προτάσεων που καταθέτουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 3