Πολιτική

Δημαράς και Αβραμίδης δεν ψηφίζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κατηγορηματικοί εμφανίζονται οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες που θα γίνουν στη Βουλή.

Οι Γ. Δημαράς και Γ. Αβραμίδης, που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επανέλαβαν τις προθέσεις τους, σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επιθεώρησε τις εργασίες ανακαίνισης στα Επείγοντα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με ασθενείς και εργαζόμενους του Ιπποκρατείου, ακούγοντας τις ανάγκες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν - Ποια τα νέα τμήματα που θα περιλαμβάνει το νέο ΤΕΠ
Κυριάκος Μητσοτάκης 15