Πολιτική

Δημήτρης Πτωχός: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά»

Στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα κριθεί ποιος θα είναι ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Δημήτρη Πτωχό να μην κρύβει την αισιοδοξία του. 

Ο Δημήτρης Πτωχός ο οποίος συνέχισε τις περιοδείες του στην Πελοπόννησο και τις συζητήσεις του με τους συμπολίτες μίλησε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. 

«Η κάλπη είναι άδεια, ξεκινάμε από την αρχή. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

«Ήταν μία τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω και νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, μπορώ να συμβάλω ουσιαστικά και σημαντικά σε αυτό».

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να μπει σε μία τροχιά ανάπτυξης», ανέφερε ως βασικό του στόχο.

Εάν εκλεγεί η πρώτη του ενέργεια θα είναι να ασχοληθεί με τη γραφειοκρατία και θα προχωρήσει σε απλοποιημένες και ψηφιοποιημένες υπηρεσίες για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και τη δημιουργία του κατάλληλου υπόβαθρου για την επιτάχυνση έργων, όπως δρόμοι, διαχείριση νερού και άλλοι πόροι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα: Η Ελλάδα έχει καταφέρει να αντλήσει πόρους που ξεπερνούν τα 80 δισεκατομμύρια ευρώ
«Η Ελλάδα κάνει εξαιρετική δουλειά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και είμαι πραγματικά περήφανος που ως Έλληνας επίτροπος βρίσκομαι στις Βρυξέλλες», ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μαξίμου
Χαμός με Άδωνι Γεωργιάδη και Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον Διαμαντή Καραναστάση: «Είσαι ψευταράς και Χίτλερ», «σταμάτα ανάγωγη»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αρπάχτηκε επίσης τόσο με τον Βασίλη Βιλιάρδο της Ελληνικής Λύσης όσο και με τον Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 40
Ο Νίκος Καρανίκας «στοχοποιεί» το περιβάλλον Τσίπρα – «Ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά δεν πήραν χαμπάρι ότι ο κόσμος άλλαξε»
Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, κατηγορώντας συνεργάτες του για γεωπολιτικές αυταπάτες, αναχρονισμό και χρόνια ανεπάρκεια
Ο Νίκος Καρανίκας 9