Πολιτική

Δημοσκόπηση GPO: Στο 8% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Δένδιας, Πιερρακάκης, Θεοδωρικάκος οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση. Το κυβερνών κόμμα έχει 30,8% και εκείνο της αξιωματικής αντιπολίτευσης 22,8%.

Η δημοσκόπηση της GPO που έγινε για το powergame.gr έδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 30,8% (έναντι 31,8% της μέτρησης του Μαρτίου), με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί το 22,8% (από 22,2%).

Τρίτο κόμμα παραμένει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που συγκεντρώνει το 12,6%, ποσοστό μειωμένο κατά 1,2% σε σχέση με τον Μάρτιο. Το ΚΚΕ έχει το 5,9% των προτιμήσεων (από 5,5%), η Ελληνική Λύση 4,6% (από 4,1%), το ΜέΡΑ25 2,4% (από 2,3%), οι Έλληνες για την Πατρίδα το 1,9% (από 1,7%) ενώ «Άλλο Κόμμα» επιλέγει το 4,4% (από 3,1%). Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι 10,6%, ενώ λευκό επιλέγει το 1,4% και αποχή το 2,6%.

dimoskopisiGPO

Δημοφιλέστερος υπουργός είναι ο Νίκος Δένδιας με 70%. Τον υπουργό Εξωτερικών ακολουθεί εκείνος της Ψηφιακής Διακυβέρνησης με 60,5% και τρίτος είναι ο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με 49,3%.

dimoskopisiGPO

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13