Πολιτική

Δημοσκόπηση Opinion Poll για Ευρωεκλογές: Σαρώνουν Αυτιάς και Δήμας από ΝΔ, Μπεκατώρου και Παππάς από ΣΥΡΙΖΑ

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις Ευρωεκλογές που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action24 καταγράφει την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις Ευρωεκλογές στην πρόθεση ψήφου για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές από πλευράς Νέας Δημοκρατίας προηγείται και με μεγάλη διαφορά ο Γιώργος Αυτιάς με ποσοστό 41,4%. Ακολουθεί ο Πύρρος Δήμας με 28,5%, ο Βαγγέλης Μειμαράκης με 27,4%, η Ελίζα Βόνεζμπεργκ με 25,6%, ο Φρέντι Μπελέρης με 21,7% και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με 19,7%.

opinion poll

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ποσοστό 19,1%, ο Δημήτρης Τσιόδρας 16,3%, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με 15,4%, η Βούλα Πατουλίδου με 13,8%, η Μαρία Σπυράκη με 10,8% και η Νόνη Δούνια με 10%.

opinion poll

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφους για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές προηγείται η Σοφία Μπεκατώρου με 35,2%, ο Νίκος Παππάς με 33,7%, ο Κώστας Αρβανίτης με 27,9% και η Έλενα Κουντουρά με 26,7%.

opinion poll

Ακολουθούν ο Νίκος Φαραντούρης με 21,2%, ο Μάριος Αθανασίου με 17%, ο Γιώργος Τσίπρας με 16,3%, ο Βασίλης Κασσελάκης με 14,5%, ο Ευάγγελος Αντώναρος με 10%, η Δώρα Τσαμπάζη με 9%, η Δώρα Αυγέρη με 7,7% και η Μυρτώ Κοροβέση με 7%.

opinion poll

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ προηγείται με 28,5% έναντι 13% του ΣΥΡΙΖΑ και 10,3 % του ΠΑΣΟΚ. Στο 9% είναι η Ελληνική Λύση, το ΚΚΕ με 7,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,4% και η Νίκη με 3,2%.

opinion poll opinion poll

Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 17,1% καθώς συγκεντρώνει το 33,2% έναντι του 15,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 12%, η Ελληνική Λύση με 10,5%, το ΚΚΕ με 8,7%, η Πλεύση Ελευθερίας με 4%, η Νίκη με 3,8%, η Νέα Αριστερά με 2,9% και οι Δημοκράτες με 2,8%,

opinion poll opinion poll opinion poll opinion poll

Στη διαχρονική εξέλιξη ψήφου η ΝΔ παρουσιάζει πτώση 1,1%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ άνοδο 2,6%. Πτώση καταγράφει και το ΠΑΣΟΚ με 2,6% με την Ελληνική Λύση να έχει άνοσο μίας μονάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10