Πολιτική

Δημοσκόπηση – Εκλογές ΝΔ: Ποιος έχει οριακό προβάδισμα;

Η δημοσκόπηση της e-voice που δημοσιεύει το “e-typos” δείχνει ντέρμπι λίγα 24ωρα πριν ανοίξει ξανά η κάλπη της εκλογής νέος προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν δίνουν οριακή πρωτιά στον Α. Τζιτζικώστα, όμως ο Β. Μεϊμαράκης ακολουθεί πίσω του… μια ανάσα.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, και στο ερώτημα «ανεξάρτητα της πολιτικής σας τοποθέτησης ποιον από τους τέσσερις υποψηφίους θα ψηφίζατε για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει ποσοστό 33,5%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 31,3%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 22,7% και ο Αδωνις Γεωργιάδης 11,1%. Στην ερώτηση απάντησαν όσοι δήλωσαν ότι σίγουρα ή μάλλον θα συμμετέχουν στις εκλογές ανάδειξης προέδρου ΝΔ.
Μια μέρα πριν δημοσιεύθηκε έρευνα της Opinion Polls που κατέγραφε προβάδισμα Μεϊμαράκη με 46%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη με 25,1% , τον Απόστολο Τζιτζικώστα με 15,4% και τον Άδωνι Γεωργιάδη με 10,1%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο