Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2023 – Κώστας Μπακογιάννης: Ζητά debate με τον Χάρη Δούκα

Τη διεξαγωγή debate με τον Χάρη Δούκα ζήτησε ο Κώστας Μπακογιάννης ενόψει της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης για τον Δήμο Αθηναίων. 

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση debate με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» Χάρη Δούκα ενόψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Σε σχετική ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Μπακογιάννης επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί, όπως στις εθνικές εκλογές.

«Είμαστε άλλωστε δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε διαφωνώντας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1